onsdag 19 januari 2011

Det som göms i snö...

Ja, nu börjar vi se mer och mer av det som finns under snön. I em vågade jag tom ta tofflor på mig när jag hämtade posten i brevlådan.
I em blev jag äntligen färdig med att plocka ner de sista stjärnorna i fönsterna. Brukar kännas lite vemodigt men efter som jag nu har satt tillbaka alla de gamla fönsterlamporna på sina platser så lyser det mysigt endå  när mörknar ute.
Platsen vid datorn fick oxå sig en liten uppfräching men så var det oxå av stort behov. Nu återstår att sätta in lite viktiga papper på rätt plats i pärmarna. Det sista hade jag inte ork till. Armarna och axlarna värkte så det blev att ta en tabl och vila en stund så att jag orkade med kvällen.

Hundarna fäller så in i nu och fast att jag borstar och kammar dem i alla fall varannan dag så flyger här tussar runt på golven. Fördelen med långhåriga hundar är i alla fall att det lätt att plocka och dammsuga upp. I dag eller natt så var det Lizas tur att bli lite magdålig. För några dagar sen var det Malva. Undrar vad de äter när de är ute? Hm,...men lite majsvälling och morotspuré så brukar det hjälpa relativt snabbt i deras magar. Hoppas att fler slipper detta nu.

Pratade med Julia efter hon kommit hem från skolan (är fortf hos mormor). Hon hade orkat med hela dagen fast att det hade varit en lång dag. Ett besök hos skolsköterskan hade hon gjort och hon blev lite orolig när hon såg vad Julia vägde till hennes längd (hon hade gått ner rejält sedan i höstas). Julia varnade mig att sköterskan kommer att ringa mig i morgon så att jag var beredd på det. Kan bara se till att Julia äter ordentligt och det blir att tvinga i henne frukost om morgonen som hon annars bojkottar....
Bla mullvadshögarna börjar att komma fram när snön smäller undan
Inte lätt att ha bråttom när man ska gå här

Tjocka Harpa väntar på att jag kommer med något gott
 Saeti nästan alltid hungrig
Yes, barmark!
Killarna väntar på att något kul ska hända

2 kommentarer:

  1. Fin bild du har på dig själv på framsidan <3..Jag vet vem o var den är tagen..Kram

    SvaraRadera
  2. Ska bli kul att följa lite tätare uppdateringar.

    / Susanna

    SvaraRadera